Percheziții domiciliare la Rucăr!
Percheziții domiciliare la Rucăr!

Percheziții domiciliare la Rucăr!

Percheziții domiciliare la Rucăr! În această dimineață oamenii legii au descins în forță! În vizor îl au pe Ionuţ F., de 37 de ani din comună, beneficar de ajutor social.

Bărbatul este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de liberate în mod ilegal și violență în familie. În urma perchezițiilor au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe sisteme informatice. Bărbatul a fost condus la sediul secției Poliției Rurale Rucăr pentru audieri.

Totul a plecat de la Andreea P de 34 de ani din Iași, pe care rucăreanul a umilit-o și batjocorit-o în mod frecvent.

Reamintim faptul că între cei doi s-a legat o idilă „de la distanţă“, întreţinută în mediul virtual, o perioadă. După ce relaţia online s-a consolidat, au hotărît să se întâlnească pentru a se cunoaşte mai bine. S-au văzut şi au decis să rămână împreună. Femeia mamă a doi copii, o fetiţă de 14 ani şi un băiat de 11 ani, rămaşi la primul soţ, care lucrează în Anglia, s-a mutat la Rucăr. Cei doi nu şi-au legalizat legătura, deşi, au împreună o fetiţă în vîrstă de 5 ani. Locuiau în casa mamei bărbatului, la Rucăr, acolo unde s-au petrecut zilele de coşmar pentru femeie.

Cunoscuţii celor doi susţin că bărbatul a fost mereu agresiv cu concubina lui. A îndurat multe umilinţe şi lovituri, iar zilele trecute femeia, ajunsă la capătul răbdării a cerut ajutor.

Pe data de 1 octombrie a fost bătută măr de concubin, cu pumnii şi picioarele. A doua zi, seria loviturilor a fost reluată, Andreea P. încasând o nouă bătaie. Nu putea să ceară ajutor, neavînd telefon mobil, nici posibilitatea să plece din casă, fiind urmărită permanent de bărbatul care părea că şi-a ieşit din minţi.

Excesiv de gelos acesta acuza de infidelitate. Pe data de 3 octombrie, femeia a avut o idee care a salvat-o de coşmar. A scris un bileţel în care a povestit că este terorizată de bărbat şi a ascuns hârtia în cutia cu mâncare, pe care i-a dat-o fetiţei la grădiniţă. Biletul a fost văzut de educatoare şi după ce a citit, femeia a sesizat autorităţile.

About The Author

Related posts