Pericol pentru turiștii care vor să ajungă la Barajul Vidraru!

Pericol pentru turiștii care vor să ajungă la Barajul Vidraru!

Pericol pentru turiștii care vor să ajungă la Barajul Vidraru! Traficul în zonă a fost blocat deoarece incendiul de vegetație a ajuns aproape de drumul național.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră pe DN7 C Curtea de Argeş – Sibiu este momentan oprită pe ambele sensuri la km 58, în zona localităţii argeşene Arefu. Măsura a fost luată pentru a permite intervenţia unui echipaj de pompieri, care acţionează pentru lichidarea unui incendiu de vegetaţie.

Transfăgărășanul (oficial numerotat DN7C) este o cale rutieră de circulație din România, care începe în comuna Bascovjudețul Argeș de lângă orașul Pitești, în direcția orașului Curtea de Argeș și se termină la intersecția cu drumul DN1 între Sibiu și Brașov, în apropierea comunei Cârțișoara, cu o lungime de 151 km, traversând pe axa nord-sud Munții Făgăraș. Porțiunea de la barajul Vidraru până la Cârțișoara traversează un teren montan la altitudini mari și a fost construită în perioada 1970–1974, pe o lungime de aproximativ 91 km.[1]

About The Author

Related posts