Peste 100 de sancţiuni aplicate de poliţiştii argeşeni!
Peste 100 de sancţiuni aplicate de poliţiştii argeşeni!

Peste 100 de sancţiuni aplicate de poliţiştii argeşeni!

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 108 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 35.000 de lei. Totodată, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 7 permise de conducere.

Poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni  au depistat un tânăr  de 23 de ani, din orașul Topoloveni, care conducea o autoutilitară pe D.J. 702 de pe raza orașului Topoloveni, fără a poseda permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

În noaptea de 14 spre 15 martie a.c., în jurul orei 01.30, poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești au depistat un tânăr de 24 de ani, din comuna Ungheni, care conducea un tractor pe D.N. 65 A, pe raza localității de domiciliu, fără a deține permis de conducere.

Totodată, din verificări s-a stabilit că tractorul nu era înmatriculat, iar șoferul se afla sub influența alcoolului.

Tânărului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334, 335 şi 336 din Codul Penal.

About The Author

Related posts