Peste 300 de sancţiuni aplicate în 24 de ore!
Peste 300 de sancţiuni aplicate în 24 de ore!

Peste 300 de sancţiuni aplicate în 24 de ore!

Peste 300 de sancţiuni aplicate în 24 de ore!

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au acţionat pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie, acționând pe drumurile din orașe și municipii, precum și din afara localităților.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 334 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 77.000 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 19 permise de conducere și au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș l-au depistat pe D.C.D., de 34 de ani, din Poiana Lacului, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza comunei Mărăcineni, având montate plăcuțe cu numere provizorii, a căror valabilitate era expirată.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești l-au depistat pe R.V., de 36 de ani, din Pitești, care conducea pe raza municipiului Pitești un autoturism neînmatriculat.

În cauză a fost întocmit dosar penal condform art. 334 din  Codul Penal.

About The Author

Related posts