Petrecere incendiară în costume de baie!
Petrecere incendiară în costume de baie!

Petrecere incendiară în costume de baie!

VIVO! Piteşti te invită la Shopping Fiesta! Vino pe 17 iunie la cea mai fierbinte prezentare de modă a colecţiilor estivale, fă-ţi cumpărăturile de vacanţă la VIVO! Piteşti şi primeşti un premiu instant.

VIVO! Piteşti invită clienţii la cea mai fierbinte seară de vară, o seară dedicată modei, frumuseţii şi cumpărăturilor. Sâmbătă, 17 iunie, începând cu ora 18.00, într-o atmosferă exotică şi o explozie de culori, pe scena VIVO! Piteşti va avea loc o prezentare de modă de senzaţie cu ţinute estivale şi costume de baie.

Clienţii participanţi la eveniment vor avea ocazia să afle care sunt noutăţile din acest sezon şi ce se poartă vara aceasta pe plajă. Vedetele spectacolului de modă vor fi ţinutele în trend ale acestei veri: costumele de baie cu croieli îndrăzneţe, rochiile vaporoase şi outfit-urile răcoroase, ţinute cu ajutorul cărora veţi face senzaţie pe plajă.

Costume cu accesorii sexy, rochii din denim sau voal, toate vor fi complice pentru o vară plină de distracţie şi flirt. Colecţiile de costume de baie ale magazinelor din VIVO! Piteşti explorează imprimeuri multiple: de la flori multicolore, dungi, steaguri ale diferitor ţări, împletituri şi chiar culori neon. Printre brandurile în care vor defila pe podium îmbrăcate şi accesorizate manechinele se numără: Adidas, Aldo, Benvenuti, BSB, Catali, Deichmann, Gatta, Jolidon, Kenvelo, La Femme, Lee Cooper, Steilmann, Teyzo, Timeout, Tom Tailor.

Shopping Fiesta va fi o petrecere de shopping relaxantă pe parcursul căreia clienţii îşi pot face cumpărăturile de vacanţă la VIVO! Piteşti şi se pot bucura de reducerile de până la 60% din magazinele preferate. Sesiunile de shopping sunt răsplătite cu premii instant, astfel: cumpărăturile de minim 200 de lei le aduc argeşenilor un bilet la cinema. Tot ce trebuie să facă pentru a intra în posesia premiului este să se prezinte cu bonurile şi cumpărăturile la biroul de informaţii din centrul comercial şi îţi pot încheia apoi seara ieşind la un film cu prietenii.

Mai multe detalii despre eveniment puteţi afla de pe site-ul VIVO! Piteşti, www.vivo-pitesti.com şi de pe pagina de Facebook a centrului comercial, https://www.facebook.com/VIVOPitesti.

About The Author

Related posts