Pieton accidentat mortal în satul Poieniţa!
Pieton accidentat mortal în satul Poieniţa!

Pieton accidentat mortal în satul Poieniţa!

Accident mortal în Argeş! Un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovit de o maşină! Totul s-a produs pe raza comunei Bălileşti, sat Poieniţa.

Nenorocirea s-a produs pe DJ 732, în jurul orei 19.30. Conducătorul auto Daniel Ionuţ Pavel de 38 de ani se afla la volanul autoturismului marca Volkswagen Golf. Acesta rula din direcţia Vlădeşti spre Piteşti.

Pe aceeaşi parte de mers se deplasa pe carosabil şi Obăgel Gheorghe de 48 de ani din Bălileşti. Maşina pilotată de Pavel l-a lovit, iar Obăgel a picat ca secerat. Acesta a decedat pe loc.

Imediat la faţa locului s-a deplasat un echipaj al Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Câmpulung, dar şi criminalişti. Aceştia au demarat cercetările în acest caz în vederea stabilirii împrejurărilor clare în care s-a produs accidentul.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii de la rutieră au întocmit Dosar Penal pentru ucidere din culpă, pe numele conducătorului auto, conform articolului 192 Cod Penal.

Trupul neînsufleţit al lui Obăgel Gheorghe a fost transportat la Laboratorul de tanatologie din cadrul Spitalului Câmpulung unde i-a fost efectuată necropsia în vederea stabilirii cauzelor care au condus la deces.

About The Author

Related posts