Pilotul Mihai Tache, a plonjat cu maşina în râpă!

Pilotul Mihai Tache, a plonjat cu maşina în râpă!

Duminică noaptea, pilotul piteştean Mihai Tache se afla pe drumul de întoarcere de la etapa de la Braşov a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă. Bărbatul în vârstă de 39 de ani se afla la volanul unui bolid pregătit pentru curse, cu roll-bar în interior, şi, în timp ce cobora serpentinele de la Valea Urdii, pe DN 73, în comuna Dâmbovicioara, a pierdut controlul volanului, din cauza vitezei şi a condiţiilor meteo nefavorabile, şi s-a prăbuşit într-o râpă. Accidentul s-a petrecut în zona unde şi-au pierdut viaţa cei trei militari de la Batalionul 30 Vânători de Munte „Dragoslavele”.

Se pare că pilotului Tache, condiţiile meteo i-au venit de hac, pentru că duminică în jurul orei 22.00, atunci când s-a produs accidentul, era ceaţă, ploua, carosabilul era ud. Tache nnu a mai putut controla maşina, a izbit un parapet din beton pe care l-a rupt şi a plonjat în râpă.

Pilotul, se pare că a ieşit singur din maşină, a fost găsit de echipajul SMURD pe marginea drumului. A fost preluat şi transportat la UPU Câmpulung. Acesta avea o fractură de femur, iar la Câmpulung a fost stabilizat şi apoi transferat la Spitalul Judeţean Argeş.

Poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung au demarat cercetările pentru a afla cu exactitate cauzele şi împrejurările care au stat la baza producerii accidentului.

About The Author

Related posts