10.7 C
Campulung Muscel
luni, 3 octombrie, 2022

Pilotul Ovidiu Ponea a ieșit în decor la Trofeul Câmpulung Muscel

Alte Știri

Pilotul Ovidiu Ponea a ieșit în decor la Trofeul Câmpulung Muscel. Nu este un străin al motorsportului, fiind prezent ca si spectator la multe etape de Viteză în Coastă, dar, tot odată aflându-se și în postura de pilot la diverse competiții.

De data aceasta însă, lucrurile s-au văzut din mașina de curse, de la start, iar ca prima etapă de debut în această disciplină s-a aflat un traseul destul de tehnic și dificil, și anume cel de la Lerești – Voina.

Dupa cum a declarat la etapa de la Cheile Grădistei în sezonul 2022, pentru Ovidiu, principalul target este acomodarea cu mașina.

Și-a dorit foarte tare să termine fiecare etapa cu bine și să scape de debutenție.

Această mașină cu care voi participa are palmares foarte bogat și interesant, fiind fosta mașină alături de care a participat Dragoș Bizoi. Dacă planurile merg bine, sezonul 2023 mă va găsi la linia de start cu propriul meu material de concurs, a declarat pilotul înainte de a ieși în decor fiind un traseu greu din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Ultimele Știri

Dacă ai aceste nume în buletin Mioara, Ursu sau Lupu ești Privilegiat

Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa celebrează Ziua Mondială a Animalelor și oferă acces gratuit tuturor vizitatorilor care...

Alte știri din aceeași categorie