Pisoi abandonat din portbagajul mașinii în centrul orașului!

Pisoi abandonat din portbagajul mașinii în centrul orașului!

Pisoi abandonat din portbagajul mașinii în centrul orașului! Nu este pentru prima dată când cetățenii recurs la astfel de gesturi barbare. Ce nu știu ei că acum sunt filmați, pentru că în tot orașul de la poalele Mateiașului s-au montat zeci de camere de supraveghere care sunt urmărite îndeaproape de polițiști.

De curând a fost suprinsă o scenă revoltatoare, tolerată, însă, de toată lumea.

Un individ a fost filmat în timp ce arunca din portbagajul mașinii un pisoi de culoare neagră. Și-a justificat gestul barbar spunând că mai are zece pisici acasă și este depășit de situație. Dar nici nu se ostenește să-și castreze animalele.

Acesta este doar un caz de cruzime dintre miile de situatii similare care se petrec la marginea satelor sau orașelor noastre. Pisoiul disperat s-a ascuns sub arbuștii din fața primăriei Câmpulung în speranța că își va găsi un loc unde să se adăpostească pe viitor, după ce a fost aruncat fără milă pe marginea drumului sub nasul polițiștilor locali.

Ce nu știu acești cetățeni care recurg la astfel de gesturi barbare că amenzile sunt destul de usturătoare și sunt și filmați când fac așa ceva. S-a recurs la amenzi deoarece orașul a devenit plini de câini și pisici aduși de pe la țară pentru ca acești indivizi să scape de ei din bătătură.

About The Author

Related posts