Plătește cu libertatea după ce i-a dat cu genunchiul unui polițist în zona inghinală!
Plătește cu libertatea după ce i-a dat cu genunchiul unui polițist în zona inghinală!

Plătește cu libertatea după ce i-a dat cu genunchiul unui polițist în zona inghinală!

Plătește cu libertatea după ce i-a dat cu genunchiul unui polițist în zona inghinală! Un tânăr din Dârmăneşti a fost trims în judecată pentru ultraj, iar dosarul a fost înregis­trat pe rolul ins­tanţei. Este vorba despre Vlăduţ George Ţ., de 25 de ani, care a lovit cu pum­nul în faţă un poli­ţist iar în momentul încă­tuşării s-a opus şi l-a lovit cu pumnul în piept şi cu piciorul în zo­na in­ghinală.

Vă reamintim că evenimentul a avut pe la ora 02.00 a nopţii de 29 martie pe strada Hanul Roşu din Mioveni. Aflat pe locul din dreapta într-un BMW condus de iubita sa, când a trecut pe lângă un echipaj de poliţie tânărul a făcut un gest obscen. Oamenii legii au urmărit şi oprit autoturismul şi după ce l-au legitimat pe împricinat, au vrut să-l ducă la sediu pentru audieri. Ajunşi acolo, flăcăul a făcut tărăboi, l-a lovit pe un agent cu piciorul şi l-a muşcat, toată scena fiind filmată de prietena sa. De altfel, tânărul a recunoscut în faţa procurorului că, fiind băut, a făcut gestul obscen şi l-a lovit pe agentul de poliţie, precizând că îi pare rău pentru cele întâmplate.

Urmare a loviturilor primite, omul legii a căzut la pământ de durere, apoi a fost dus cu ambulanţa la spital, aspect consemnat de o poliţistă audiată în calitate de martor. După scandal, Vlăduţ Georghe Ţ. a fost reţinut 24 de ore pe bază de ordonanţă şi încarcerat în arestul poliţiei judeţene pentru ultraj. A doua zi, el a fost eliberat şi pus sub control judiciar.

Victima sa, agentul-şef Cosmin C., este unul dintre cei mai cunoscuţi poliţişti din Mioveni. În urmă cu doi ani, el, împreună cu un coleg şi cu un elev de la şcoala de agenţi, au salvat un bărbat din oraş care luase foc.

About The Author

Related posts