”Plăteşte zero pentru ce ţi se cuvine”

”Plăteşte zero pentru ce ţi se cuvine”

Proiectul ”Plăteşte zero pentru ce ţi se cuvine” se află la a V-a ediție, în acest an fiind programate activități într-un număr de 7 localități din România.  Acesta a debutat la începutul lunii august, în municipiul Suceava, destinație urmată la jumătatea lunii septembrie de Târgoviște, Giurgiu, Zalău și Miercurea Ciuc. În fiecare localitate, activitatea s-a bucurat de participarea unui public numeros care a receptat mesajele anticorupție.

Activitățile de la Arad și Craiova încheie deplasările în teritoriu ale Labirintului anticorupție, urmând ca închiderea oficială a proiectului din 2016 să aibă loc printr-o acțiune cu publicul desfășurată în Capitală, la data de 9 decembrie – Ziua Internațională Anticorupție.

În 2015, proiectul a fost extins la nivel internaţional în Republica Moldova, în cadrul parteneriatului instituţional cu Centrul Naţional Anticorupţie, fiind adoptat ca bună practică.

Cu acest prilej, Direcția Generală Anticorupție încurajează încă o dată cetăţenii să ia atitudine împotriva faptelor de corupţie şi să sesizeze săvârşirea acestor infracţiuni ori de câte ori este nevoie, la linia Telverde anticorupţie 0800.806.806, ce poate fi apelată gratuit din orice linie de telefonie mobilă sau fixă.

About The Author

Related posts