19.8 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

POIENARII DE MUSCEL: Incendiu violent unde s-a intervenit în forță. VIDEO

Alte Știri

POIENARII DE MUSCEL: Incendiu violent unde s-a intervenit în forță. Pompierii de la Detașamentul Câmpulung Muscel au fost solicitați să intervină în satul Jugur, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească.

Acest lucru s-a anunțat inițial prin 112, după care s-a mai intervenit cu
2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj cu o ambulanță SMURD.

Incendiul s-a manifestat violent la elementele din lemn ale construcției și la aproximativ 8 tone de fân. Sub același acoperiș se aflau pe o suprafață de aproximativ 80 mp, un adăpost de animale din zidărie, un fânar și un coteț de păsări, ambele construite din lemn.

Pompierii au localizat rapid incendiul și astfel s-a limitat propagarea la construcțiile din vecinătate. Nu au fost animale sau păsări surprinse de incendiu, proprietarii au reușit să le evacueze la timp.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost de natură electrică, un scurtcircuit electric produs la nivelul unui conductor electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolație deteriorată.
Intervenția a durat aproximativ două ore.

Ultimele Știri

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici: "Dragi cetățeni din Costești și Capu Piscului de o săptămână pompăm apă,...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie