Polițiștii anticorupție au intrat printre câmpulungeni! VIDEO
Polițiștii anticorupție au intrat printre câmpulungeni! VIDEO

Polițiștii anticorupție au intrat printre câmpulungeni! VIDEO

Polițiștii anticorupție au intrat printre câmpulungeni! Campania națională de promovare a integrității “M.A.I. etic, M.A.I. integru!” continuă cu “Săptămâna acțiunilor de prevenire a corupției în domeniul Ordine publică” .

Astfel, astăzi la Câmpulung şi Curtea de Argeş, s-au derulat activităţi de informare şi prevenire, desfăşurate de cadre ale Direcţiei Generale Anticorupţie, Serviciul Judetean Anticoruptie Argeș în colaborare cu poliţişti ai Biroului Ordine Publică din Câmpulung şi Curtea de Argeş.

Astăzi polițiști anticorupție din cadrul Serviciul Judetean Anticoruptie Argeș şi poliţişti ai Biroului Ordine Publică de la Poliţia Câmpulung şi Curtea de Argeş, au distribuit materiale promoționale în cadrul Campaniei naționale de promovare a integrității „M.A.I. etic, M.A.I. integru!”.

Cetăţenii au fost încurajaţi să semnaleze infracţiunile de corupție de care iau cunoștință, prin apelarea liniei telefonice gratuite Call-center anticorupție 0800.806.806.

Activitatea face parte din cadrul acțiunilor derulate în săptămâna 16 – 20 august sub egida “Săptămâna acțiunilor de prevenire a corupției în domeniul Ordine publică”, care se adresează atât funcționarilor publici din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, cât și cetățenilor, în calitate de beneficiari ai serviciilor publice.

About The Author

Related posts