Poliţiştii de la circulaţie au reţinut într-o singură zi, 12 permise de conducere!

Poliţiştii de la circulaţie au reţinut într-o singură zi, 12 permise de conducere!

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei din cadrul birourilor şi formaţiunilor rutiere orăşeneşti şi municipale au acţionat pe raza de competenţă, ocazie cu care au aplicat 213 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 49.719 de lei, au reţinut în vederea suspendării dreptului de circulaţie 12 permise de conducere şi au retras 14 certificate de înmatriculare.​

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Albota l-au depistat pe D.N.65, pe raza comunei Albota, pe B.I. de 24 de ani, din comuna Catane, judeţul Dolj, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 335 alin. 1 din Codul Penal.

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Schitu Goleşti l-au depistat pe D.N.73 Mihăeşti, pe C.F.E. de 39 de ani, din comuna Crâmpoia, judeţul Olt, în timp ce conducea un autoturism având dreptul de a conduce suspendat. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute şi pedepsite de  art. 335 alin. 2 C.P..

About The Author

Related posts