Poliţiştii de la circulaţie au suspendat 25 de permise de conducere!

Poliţiştii de la circulaţie au suspendat 25 de permise de conducere!

În ultimele 48 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai  structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 283 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 72.272 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 25 de permise de conducere şi au fost retrase 12 certificate de înmatriculare.

În ziua de 21 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Mioveni l-au depistat pe A.D., de 45 de ani, din comuna Călineşti, care conducea un autoturism neînmatriculat. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334 din Codul Penal.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Mioveni l-au depistat pe V.M., de 31 de ani, din Mioveni, care conducea un autoturism pe str. Ion Pillat din Mioveni, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost condus la Spitalul Sf. Spiridon Mioveni unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

În data de 23 octombrie a.c., poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Tigveni l-au depistat pe P.G. de 47 de ani din comuna Morăreşti, care conducea un autoturism pe DJ 678A pe raza comunei Poienarii de Argeş, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Curtea de Argeş unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni l-au depistat pe C.C., de 41 de ani, din oraşul Mioveni care conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.Bărbatul a fost condus la Spitalul Sf. Spiridon Mioveni unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.
Poliţiştii Biroului Rutier Piteşti l-au depistat pe P.A.N., de 22 de ani, din Piteşti, care a condus un autoturism neînmatriculat pe Bd. Nicolae Bălcescu, din Piteşti.  În cauză a fost întocmit dosar penal conform art.334 din Codul Penal.
Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş l-au depistat pe P.F., de 35 de ani, din comuna Pietroşani, care conducea un moped neînmatriculat, având  permisul de conducere anulat. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334 şi 335 din Codul Penal.

About The Author

Related posts