Poliţiştii de la rutieră l-au lăsat fără permis! Bărbatul era sub influenţa alcoolului!

Poliţiştii de la rutieră l-au lăsat fără permis! Bărbatul era sub influenţa alcoolului!

În ultimele 48 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai  structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru limitarea efectelor vremii şi fluidizarea circulaţiei în condiţii meteo nefavorabile şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 83 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 23.025 de lei au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 3 permise de conducere şi au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii Secţiei de Politie Rurală Albeştii de Argeş au l-au depistat pe G.V. de 32 de ani din comuna Corbeni, care conducea un autoturism raza comunei Corbeni, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

About The Author

Related posts