Polițiștii rutieri la pândă, după o schimbare în trafic!

Polițiștii rutieri la pândă, după o schimbare în trafic!

Polițiștii rutieri la pândă, după o schimbare în trafic! Pe strada Constantin Brâncoveanu se circulă în ambele sensuri, între Tabaci şi podul de la „Chimic”, dar târziu au fost montate și indicatoare în acest sens.

Această schimbare în trafic s-a produs la sfârșitul anului trecut, dar cu toate astea șoferii încă mai bîjbâie iar în cazul unui eveniment rutier, amenzile și sancțiunile vor fi aplicate în funcție de indicatoarele de pe aceste străzi, adică cele pentru restricționarea traficului sau staționarea în funcție de indicatoare.

Cei de la primăriei au decis să facă acest lucru pentru că au apărut mai multe șantiere pentru amenajările urbanistice. Astfel se mai reduce ocolul cauzat de închiderea tronsoanelor din principalele afectate de lucrările de asfaltare şi pavare a trotuarelor, desfăşurate, momentan, în piața primăriei.

Restricția sensului unic a fost ridicată, potrivit primarului Liviu Țâroiu, înainte să fie blocată Negru Vodă, pentru a-i acomoda pe conducătorii auto cu noua regulă.

Și lucrările care încep pentru reabilitarea Bulevardului Pardon i-au determinat pe aleșii locali să recurgă la aceste modificări în traficul rutier.

About The Author

Related posts