14.1 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

Polițistul controversat este argeșean, a fost angajat din sursă externă și a lucrat în Anglia!

Alte Știri

Polițistul controversat este argeșean, a fost angajat din sursă externă și a lucrat în Anglia!

Polițistul care a lovit două fete pe trecerea de pietoni de pe bulevardul Laminorului din București, una dintre ele pierzându-și viața, are 30 de ani și a lucrat în Anglia până în 2016. El și-a luat permisul de conducere în România în 2012 și l-a preschimbat în Anglia, în 2016, potrivit sursazilei.ro.

Constantin Popescu este din Curtea de Argeș și a lucrat în Anglia până în 2016. În 2017, Constantin Popescu a fost angajat din sursă externă în structura Ministerului Afacerilor Interne, adică fără a avea studii de specialitate, doar pe baza diplomei de Bacalaureat şi a unui test de cunoştinţe privind legislaţia specifică domeniului. Agentul Popescu avea 21 de ani când a obținut permisul de conducere în România, în anul 2012. Când s-a mutat în Marea Britanie, și-a preschimbat acest act, informează sursa citată. Odată întors în România, în 2016, nu a mai fost necesară procedura de preschimbare, date fiind acordurile la nivelul Uniunii Europene. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

S-a instalat bâlciul în centrul Câmpulungului…

S-a instalat bâlciul în centrul Câmpulungului...Deocamdată circulația în zonă nu a fost oprită decât cea pietonală. În fața fostului club...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie