web analytics
Breaking News

Polițistul tupeist a fost contrazis cu probe în instanță!

Polițistul tupeist a fost contrazis cu probe în instanță!
Un sofer din Argeș a fost oprit de un echipaj de poliție. Supărat că nu i-a găsit nimic în neregulă, polițistul a făcut mișto de el și, când acesta i-a replicat, a sărit cu pumnii pe el. Culmea, i-a întocmit și dosar pentru ultraj. Întâmplarea s-a petrecut in urma cu patru ani și de atunci s-a tot judecat. Inițial șoferul a fost condamnat la nouă luni de închisoare, dar a răsturnat cazul prezentând probe. Este vorba despre înregistrarea video în care se vede cum polițistul sare la bătaie si doar colegul lui și alți oameni îi despart. Astăzi, Curtea de Apel Pitești a desființat sentința pe baza acestor probe, deci șoferul este nevinovat. Sentința este definitivĂ.
“Admite apelul declarat de inculpatul Stan Bogdan George, împotriva sentinţei penale nr. 1745 din data de 19 Octombrie 2017, pronunţată de Judecătoria Piteşti, în dosarul nr. 17473/280/2016. Desfiinţează în totalitate sentinţa apelată şi rejudecând dispune următoarele. Înlătură condamnarea inculpatului Stan Bogdan George pentru săvârşirea infracţiunii prev. art. 257 alin. 1 şi 4 rap. la art. 206 din Cp cu aplic. art. 41 alin. 1 din Cp, cu toate consecinţele.”

În aceste condiții, polițistul tupeist, deși s-a dovedit din imagini ca el e agresorul, nu va păți nimic, nici măcar nu va fi creată o comisie de disciplină.

About The Author

Related posts