20.7 C
Campulung Muscel
marți, 9 august, 2022

Prefectul Radu Perianu a recunoscut că nu există nicio soluție pentru deblocarea lucrărilor la Bulevardul Pardon deși au existat discuții….

Alte Știri

Prefectul Radu Perianu a recunoscut că nu există nicio soluție pentru deblocarea lucrărilor la Bulevardul Pardon deși au existat discuții….Mai mult decât atât nu vrea să accepte nicio soluție de compromis pentru binele unei comunități, de frica unui dosar penal.

Primărița Elena Lasconi a declarat în ultima conferință de presă că Radu Perianu este singurul prefect din România care a deschis proces unui UAT, în cazul nostru Bulevardul Pardon. Mai mult decât atât primărița i-a mai reproșat lui Perianu că putea să aștepte șase luni, iar Bulevardul Pardon era gata.

Prefectul Radu Perianu a răspuns de ce s-a grăbit, dar totuși după o lună și jumătate: ,,Dacă aş fi atacat autorizaţia în instanţă în termenul maxim de şase luni, mi s-ar fi spus că, între timp, s-au cheltuit 3 milioane de euro şi mi s-ar fi reproşat de ce nu am atacat la timp?

Am deschis procesul la o lună şi jumătate de la sesizarea Inspectoratului de Construcţii şi asta pentru că în perioada respectivă Prefectura s-a mutat dintr-un loc în altul. Da, se putea face un compromis: cu răspunderea mea penală la mijloc! Doamna primar a oprit lucrările, spunând că nu-şi doreşte un dosar penal, în schimb îmi dorea mie un dosar penal pentru a-şi rezolva dânsa problemele”, a mai declarat prefectul Radu Perianu.

Ultimele Știri

Știați că în România există cel mai mare lac helioterm din lume?

Știați că în România există cel mai mare lac helioterm din lume? Este cunoscut faptul că România dispune de...

Alte știri din aceeași categorie