PREMIERĂ ÎN DOMENIUL FORESTIER! Se va fonda prima asociaţie a profesioniştilor

PREMIERĂ ÎN DOMENIUL FORESTIER! Se va fonda prima asociaţie a profesioniştilor

Marius Nicolaescu, reprezentantul Ocolului Privat “Codri Verzi”, va fonda prima asociaţie a profesioniştilor din domeniul forestier, în care vor fi atraşi specialiştii din sectoarele silviculturii, ale exploatatorilor, dar şi ale procesatorilor de masă lemnoasă.

Asociația Profesională a Silvicultorilor şi Procesatorilor de Lemn „Viitor Verde” este denumirea de start în acest proiect aflat în premieră în domeniul de referinţă, care se va naşte din judeţul Argeş. Potrivit declaraţiilor lui Marius Nicolaescu, în curând se va întruni un comitet de initiativă, menit să traseze foarte clar obiectivele concepute.

Se va organiza o adunare generală, după 1 aprilie. Asociaţia va avea  un preşedinte, iar fiecare sector din cele trei va fi reprezentat de câte un vicepreşedinte: un reprezentant pentru silvicultori, unul pentru exploatatori şi unul pentru procesatori. După ce se vor organiza, se va face câte o filială regională, iar acolo unde se impune, se merge şi la nivel judeţean.

,,Scopul este unul foarte clar şi ne vom zbate să îl atingem. După cum vă spuneam, se impunea înfiinţarea unei astfel de asociaţii cu obiective clar definite pentru toţi profesioniştii din domeniul forestier”, a mai declarat Marius Nicolaescu. Articolul complet îl găsiţi AICI!

 

About The Author

Related posts