Președintele CJ Argeș, Dan Manu și-a mutat activitatea în online
Președintele CJ Argeș, Dan Manu și-a mutat activitatea în online

Președintele CJ Argeș, Dan Manu și-a mutat activitatea în online

Având în vedere contextul actual din România generat pe fondul evoluției cazurilor de coronavirus, întrucât această situație impune evitarea organizării întâlnirilor cu reprezentanții mass-media, luni, 16 martie, la ora 10.00, președintele Consiliului Județean Argeș, dr. Dan Manu, va susține o declarație de presă live, pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Argeș, despre asistența medicală acordată și organizarea Spitalului Județean de Urgență Pitești, precum și a celorlalte unități sanitare din Argeș, privind gestionarea posibilelor cazuri de infecție cu noul coronavirus.

Vă rugăm să trimiteți întrebările dumneavoastră pe temele menționate anterior prin email, pe adresa: birou_presa@cjarges.ro, prin Mesaj sau în secțiunea „Comentarii” la postarea care conține acest anunț de pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Argeș, până astăzi, 15 martie, ora 20.00.

Întrebările vor fi centralizate și veți primi răspunsurile în timpul declarației live pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Argeș, susținută de președintele Dan Manu, luni, 16 martie, la ora 10.00.

About The Author

Related posts