web analytics
Breaking News

Prima ediție a „Caravanei IT” a DB Global Technology a ajuns la final

Prima ediție a „Caravanei IT” a DB Global Technology a ajuns la final

„Caravana IT” este un proiect inițiat de DB Global Technology în octombrie 2017 cu scopul de a oferi informații despre ce înseamnă a lucra în Fintech tinerilor liceeni din toată țara. Specialiștii DB Global Technology au străbătut țara, timp de nouă luni, vorbind cu peste 700 de liceeni din Brașov, Constanța, Focșani, Satu Mare, Târgoviște, Alba Iulia, Piatra Neamț, Râmnicu Vâlcea, Craiova.

„Proiectul „Caravana IT” este unic prin anvergura sa și are ca scop principal informarea elevilor de liceu cu privire la ceea ce înseamnă să lucrezi în IT în ziua de azi. Suntem încântați de rezultatele acestei campanii prin care am oferit generației tinere detalii despre oportunitatile din această industrie, pregătirea necesară și modul în care dezvoltarea IT ne schimbă viitorul”, a declarat Marian Popa, Director General DB Global Technology.

„Cei 20 de specialisti, angajati ai DB Global Technology, au discutat cu o audienta formata din adolescenti din diferite orase despre viitorul sectorului Fintech si au abordat aspecte inedite precum: relatia dintre IT si arta & calatorii, cum arata o saptamana din viata unui analist, ce e cool in IT”, a declarat Ion Moldoveanu, coordonatorul acestui proiect.

Dupa încheierea cu succes a primei ediții, elevii de liceu vor reîntâlni „Caravana IT” în debutul noului an școlar. După vacanța de vară, „Caravana IT” va porni din nou prin țară și își propune să viziteze orașe și licee noi. DB Global Technology dorește să transforme acest proiect într-o constantă a sistemului liceal din Romania, ajutând elevii pasionați de universul IT să fie cât mai bine informați și pregatiți pentru viitoarea carieră.

 

 

About The Author

Related posts