Primăria Berevoești caută urgent contabil!

Primăria Berevoești caută urgent contabil!
Se caută urgent contabil! Primăria Berevoești a scos din nou postul vacant la concurs! Experiența de minimum cinci ani în domeniu a făcut ca acest post să rămână neocupat în cadrul instituției publice. Concursul pentru ocuparea funcției publice vacantă de inspector S – clasa I, grad profesional principal, compartimentul financiar contabil în cadrul aparatului de specialitate al primarului comunei Berevoești se organizează la sediul instituției. 
Până la data de 21.11.2016 se primesc dosarele, proba scrisă are loc în data de 05.12.2016, la ora 10:00, interviul la data de 12.12.2016. 
 
Candidații trebuie să îndeplinească condițiile generale prevăzute în articolul 54, din legea nr.188/1999 privind Statutul funcționarilor publici. Cerințe specifice ocupării funcției publice, studii universitare licență absolvite cu diplomă respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniile:
Contabilitate – specializarea contabilitate și informatică de gestiune; Economie specializările – economie generală și comunicare economică în afaceri: Finanțe – finanțe specializarea finanțe și bănci.
Se cere vechime minimă în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice – 5 ani. Bibliografia și conținutul dosarelor candidaților vor fi afișate la sediul instituției comuna Berevoești, strada DC3, numărul 773, județul Arge. Informații suplimentare se pot la numărul de telefon 0248.572.030

About The Author

Related posts