Primăria Câmpulung caută voluntari pentru a le asigura persoanelor vulnerabile cumpărăturile necesare

Primăria Câmpulung caută voluntari pentru a le asigura persoanelor vulnerabile cumpărăturile necesare

Având în vedere prevederile Ordonanţei militare nr. 2 din 21.03.2020 şi a Ordonanţei militare nr. 3 din 24.03.2020, faţă de situaţia excepţională în care ne aflăm în această perioadă şi pentru limitarea răspândirii riscului de contaminare cu coronavirus prin orice mijloace, Primăria Municipiului Câmpulung face următoarele precizări:

Persoanele în vârstă de peste 65 de ani, fără susţinători sau altă formă de ajutor, în vederea minimalizării expunerii lor în afara locuinţelor pot suna la nr. de telefon 0248-531890 (Luni-Vineri între orele 08.00-15.30 şi Joi între orele 08.00-18.00) pentru a solicita sprijin în vederea asigurării cumpărăturilor necesare.

Sunt tot mai multe solicitări pentru sprijinirea persoanelor din Câmpulung aflate în izolare sau a vârstnicilor singuri, iar odată cu creșterea solicitărilor de asistență pentru livrarea de hrană și medicamente la domiciliu, dar și pentru distribuirea de informații, municipalitatea câmpulungeană solicită sprijinul reprezentanților societății civile, al asociațiilor si ONG-urilor.

De asemenea, facem apel la persoanele fizice şi juridice, ONG-uri care doresc să ne ajute ca voluntari pentru a le asigura persoanelor vulnerabile cumpărăturile necesare, să ne contacteze la nr. de telefon 0785229067 sau la adresa de email campulung@muscel.ro.

About The Author

Related posts