Primăria Câmpulung transformată în șantier!

Primăria Câmpulung transformată în șantier!

Primăria Câmpulung transformată în șantier! Asta pentru că a intrat într-un plin proces de reabilitare în interior. Mai sunt puține zile până la marea sărbătoare care va avea loc în Câmpulung, ce se organizează de 20 de ani iar primarul Liviu Țâroiu se pregătește să primească oaspeți din țară și străinătate, și astfel au fost alocați bani din bugetul local pentru această investiție.

Pentru că nu mai este nevoie de o achiziție pe SEAP, contractul pentru aceste lucrări s-a încheiat cu o firmă din Câmpulung, în mod direct. În primăria Câmpulung au apărut schele și muncitori de la firma care face lucrările.

Se muncește de zor, pentru că pereții erau deteriorați, se infiltra apă în pereți din podul instituției publice, din cauza acoperișului care a suferit și el unele intervenții.

Rămâne de văzut dacă primarul Liviu Țâroiu va decide ca primăria să fie zugravită și pe exterior mai ales că majoritatea clădirilor care aparțin de instituția publică își vor schimba în curând înfățișarea deoarece consilierii locali au aprobat un regulament în acest sens.

 

About The Author

Related posts