Breaking News
Primarii din Muscel în vizorul… hoţilor!
Primarii din Muscel în vizorul… hoţilor!

Primarii din Muscel în vizorul… hoţilor!

Primarii din Muscel în vizorul… hoţilor!

Dacă până în 2018 despre unii primari musceleni scriam că sunt în vizorul DNA, acum ochiul de vultur care stă asupra primarilor este al… hoţilor!

După ce în noaptea de Revelion a fost prădată de hoţi fiica primarului din Valea Mare Pravăţ, acum un alt primar a fost călcat de hoţi!

Cătălin Mihai Manta, primarul comunei Albeştii de Muscel, a fost vizitat de hoţi…

Primarul Manta povesteşte că întâlnirea cu individul a fost pe la ora 22.00, atunci când ieşise din casa cu intenţia de a merge la centrala termică, situată lângă garaj.

“Am ieșit din casă și m-am dus către garaj, acolo unde este aplasată centrala termică. Mi-a apărut în față un individ. Luminile erau stinse și nu am reușit să văd cine este. Cum a dat nas in nas cu mine a luat-o la fugă. A sărit peste gard și a luat-o la fugă. L-am alergat vreo 300 de metri, dar nu am reușit să-l prind. Apoi, am strigat la soţie şi a sunat la 112”, povesteşte Manta.  

Poliţiştii sosiţi la casa primarului au demarat cercetările în acest caz. Din verificări , se pare că cel care a intrat în curtea primarului ar fi un individ certat cu legea, din Bughea de Sus, Alin Durleci.

Acesta le-a dat mari bătăi de cap poliţiştilor musceleni, el fură orice se poate vinde rapid, iar banii îi bea.

About The Author

Related posts