Primarul de la Cetăţeni, mai singur decât prevede legea!

Primarul de la Cetăţeni, mai singur decât prevede legea!

Funcţia de viceprimar la Cetăţeni este târâtă prin procese! Primarul Claudius Ciobanu trebuie să se descurce de unul singur, pentru că nu are altă variantă. Slabe sunt şansele ca un viceprimar să fie ales de consilierii locali în scurt timp, deoarece printre ei se află un procesoman!

Situaţia tensionată din comuna Cetăţeni nu pare să dispară, nici după an, de când a fost ales liberalul Claudius Ciobanu.

Dacă până la alegeri se bănuia că fostul primar Toader îi manipulează pe consilieri şi că toate hotărârile de consiliu se iau în funcţie de bunul plac al acelui primar, acum altă situaţie îi pune pe jar pe cei din Cetăţeni.

Funcţia de viceprimar este târâtă prin 3 procese de un liberal, pe nume Mihai Ciurezu. Două procese le-a pierdut iar acest liberal trebuie să plătească cheltuielile de judecată.

Acum mai există doar unul pe rol la Curtea de Apel Piteşti, unde liberalul Ciurezu a făcut recurs, pentru a tărăgăna lucrurile, pentru ca PSD-ul să nu pună mâna pe funcţia de viceprimar. Cea mai mare susţinere o are Mugurel Minciună, numai că actualul primar, Claudius Ciobanu vrea un viceprimar, dar se pare că are alte preferinţe.

Mihai Ciurezu este acuzat de colegii din Consiliu Local că vrea să ajungă viceprimar în urma unei decizii luate în biroul din cadrul partidului, act ce este ilegal. Dacă aleşii locali decid să aleagă un viceprimar, se pare că acest Ciurezu le va ataca imediat proiectul de hotărâre, şi aşa Curtea de Apel trebuie să decidă dacă Ciurezu ajunge sau nu viceprimar. Aşadar până se va întâmpla acest lucru, actualul viceprimar trebuie să se descurce de unul singur, adică fără viceprimar.

About The Author

Related posts