Primarul de la Mioveni deține secretul unei plantații de bambușii…VIDEO

Primarul de la Mioveni deține secretul unei plantații de bambușii…VIDEO

Primarul Ion Georgescu de la Mioveni deține secretul unei plantații de bambușii… Deocamdată curioşii pot vedea o replică pe o pânză din mătase naturală, în biroul edilului. A intrat în posesia acestui cadou şi a multor informaţii legate de bambuşi, după ce jurnalistul de la Radio China Internațional, Dan Tomozei, a decis ca în vacanţa lui în România să organizeze în premieră națională la Mioveni o conferinţă în cadrul căreia a lansat şi cartea TIMPUL CHINEI.

„Cine vrea să înțeleagă Secolul XXI trebuie să ajungă în CHINA, acolo unde TIMPUL păstrează emoţii, nuanţe, legende și imagini milenare, indispensabile în realitatea vremurilor pe care le numim moderne.
În CHINA ai şansa să parcurgi milenii într-o singură vacanță, pentru că TIMPUL se exprimă dual: prin intermediul locurilor, oamenilor, care îl fac să fie mereu același; prin intermediul dezvoltării care îl face să fie mereu altul.
Aici, în fiecare zi, se construiește, se avansează, se adaptează, se transformă, se exprimă și imprimă timpului un nou sens, o nouă valoare, pe model chinezesc. Este una dintre explicațiile pentru care China rămâne aceeași. Un loc în care timpul încă mai are valoare și sens.
TIMPUL CHINEI este despre oameni, locuri și detalii surprinse în fotografie, în care sunt criptate visele, ambițiile și încăpățânările unui popor despre care se poate vorbi cu invidie și pasiune, mai ales dacă ajungi să îl cunoști și să îl accepți.”
Evenimentul a fost organizat de Primăria și Consiliul Local Mioveni, Centrul Cultural Mioveni și Asociația ChinaRo.

About The Author

Related posts