Primarul de la Valea Iașului țintește către Senat!

Primarul de la Valea Iașului țintește către Senat!

Primarul de la Valea Iașului se pregătește intens pentru alegerile parlamentare. Asta după ce a fost nominalizat de conducerea din PNL pentru o candidatură la Senatul României.

,,Am acceptat această nominalizare a colegilor, care mă onorează şi sunt pe lista deschisă de liderul nostru, senatorul Ion Popa. Eu voi reprezenta zona de nord a judeţului. Şi nu sunt singurul primar, căci pe aceeaşi listă va mai fi şi colegul Ion Baicea, de la Costeşti”, a declarat primarul din Valea Iaşului.

Acesta lucrează în administraţia publică locală din anul 2000 când, după alegerile locale, a fost ales viceprimar pe lista de candidaţi a PRM. Patru ani mai târziu câştiga primul mandat de primar pe aceeaşi listă. La alegerile locale din anul 2012 şi-a păstrat postul deşi a candidat din partea AAM (de fapt, a fostului PDL) contra USL. Acum face parte din ceea ce este numit generic „marele PNL”, după ce PDL a fost absorbit şi la alegerile locale din acest an şi-a adăugat în CV al patrulea mandat de primar al comunei Valea Iaşului. Cetăţenii l-au răsplătit astfel pentru modul în care a muncit pentru modernizarea localităţii în care în aceşti ultimi ani a investit în infrastructură peste 200 miliarde lei vechi şi rezultatele sunt vizibile la tot pasul. 

About The Author

Related posts