Primarul Elena Lăsconi model în Flori de Ie
Primarul Elena Lăsconi model în Flori de Ie

Primarul Elena Lăsconi model în Flori de Ie

Primarul Elena Lăsconi model în Flori de Ie chiar în fața instituției publice pe care o conduce. Pentru prima dată la Câmpulung a fost organizată o paradă de costume populare în ziua de 24 iunie, atunci când a fost sărbătorită “Ziua Universala a Iei”.

În colaborare cu cetățeanul de onoare al orașului, Cristina Chiriac cele mai frumoase Flori de Ie au apărut în fața primăriei Câmpulung.

„Deși am călătorit în toate colțurile lumii, pot spune sincer că nicăieri nu-i ca acasă! Și pentru că sufletul mi-e plin de dor, am sărbătorit “Ziua Universala a Iei” pe meleagurile unde m-am născut, adică în Câmpulung Muscel.

Pentru mine, ziua de 24 iunie din acest an a marcat esența și frumusețea locurilor natale prin ochii de copil ai omului matur și pentru asta îi mulțumesc doamnei primar Elena Lasconi care a făcut posibilă incursiunea noastră în timp”, a declarat Cristina Chiriac.

,,Am descoperit arta cusutului, dar și o colecție superbă de costume. Am încheiat ziua cu o paradă a costumelor muscelene din colecția Cristinei Chiriac, ambasador vocațional al României la Bruxelles și cetățean de onoare al Câmpulungului. Sunt mândră că astăzi, de Ziua Iei a venit la Câmpulung. Ne-am bucurat și am purtat cu drag portul unic muscelean pe care Regina Maria l-a prețuit, l-a iubit și l-a pus în valoare”, a spus primarul Elena Lăsconi.

About The Author

Related posts