Prins de poliţişti cu 119km/h  pe DN 7!
Prins de poliţişti cu 119km/h  pe DN 7!

Prins de poliţişti cu 119km/h pe DN 7!

Prins de poliţişti cu 119km/h  pe DN 7!

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti, au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 401 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 110.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 42 de permise de conducere și au fost retrase 16 certificate de înmatriculare.

În ziua de 21 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Topoloveni au depistat un bărbat de 35 de ani, din Bucureşti, care conducea un autoturism pe DN 7, pe raza localității Călineşti, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 119 km/h.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar dreptul de a conduce a fost suspendat pentru 90 de zile.

About The Author

Related posts