Cu ce partid votați la alegerile parlamentare, din 6 decembrie?

PSD
PNL
USR PLUS
PRO ROMANIA SOCIAL - LIBERALĂ
PMP

Prins în flagrant de poliţiştii argeşeni!
Prins în flagrant de poliţiştii argeşeni!

Prins în flagrant de poliţiştii argeşeni!

Un tânăr din judetul Argeș a fost prins de poliție în flagrant în timp ce șantaja două fete de liceu. El le cerea bani pentru a nu face publice fotografii cu una dintre ele dezbracata. Polițiștii au aflat de la familia fetei, l-au filat și l-au săltat după ce a luat 500 de lei.

Tânărul are 19 ani și este din comuna Rociu din Argeș. Își făcuse un obicei din a stoarce bani de pe urma tinerelor pe care le amenința că va face publice fotografii cu ele în ipostaze indecente. Trimitea cereri de prietenie adolescentelor abia intrate la liceu, iar apoi le determina să-i trimită poze cu ele dezbrăcate. În acest caz a făcut rost de o fotografie cu o tânără la bustul gol, de la fostul ei prieten și a șantajat-o încă din luna ianuarie. În decursul celor cinci luni fata i-a dat aproximativ 3500 de lei.
Fratele fetei este cel care a mers la poliție și a denunțat totul, asta după ce și-a urmărit sora în repetate rânduri. Polițiștii au organizat un flagrant într-un restaurant fast-food din Pitești. Imediat după ce tânărul a primit banii a fost ridicat.
Asupra tânărului au fost găsiți cei 500 de lei pe care i-a pretins, dar și telefonul cu care ținea legătura cu fata. Tânărul a fost dus la poliție pentru audieri. El va fi reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.

About The Author

Related posts