Prinşi de poliţişti fără permis sau sub influenţa alcoolului!

Prinşi de poliţişti fără permis sau sub influenţa alcoolului!

 

În noaptea de 11 spre 12 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piteşti, l-au depistat în trafic pe S.B., de 37 de ani, din Piteşti, care conducea un autoturism pe Bulevardul Republicii, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală conform art. 335 din Codul Penal.

În ziua de 12 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Rucăr, l-au depistat pe B.I.G., de 20 de ani, din localitate, care conducea un autoturism pe DN73 Rucăr, fără a deţine permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală conform art. 335 din Codul Penal.

În seara zilei de 12 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului, l-au depistat pe A.G., de 52 de ani, din comuna Bârla, care conducea un autoturism pe DJ 679, aflându-se sub influenţa alcoolului. Bărbatului i-au fost recoltate două probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală conform art. 336 din Codul Penal.

 

About The Author

Related posts