Problemele în dragoste l-au dus spre moarte!

Problemele în dragoste l-au dus spre moarte!

La 30 de ani, a decis să încheie conturile cu viaţa, motivul, probleme în dragoste!

Duminică, la Secţia de Poliţie din Valea Mare Pravăţ, s-a anunţat că un tânăr de 30 de ani din satul Nămăieşti, a dispărut de la domiciliu. Poliţiştii au trimis în teritoriu mai mulți oameni, dar și cadre de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeş, dar şi cei de la SALVAMONT.

Toţi s-au mobilizat în căutarea tânărului dispărut: „ Are 30 de ani, a plecat, am aflat de la familia lui, pe la ora 9.00, s-a dus a luat pâine, apoi a plecat prin pădure, prin zona asta de deasupora mănăstirii. Nu a mai apărut de atunci. Vă daţi seama că toţi au intrat în panică. Era dispărut de prea mult timp. Noi am tot sperat să îl găsim teafăr, dar asta nu s-a întâmplat. Au dat de el, spânzurat, marţi, undeva în pădure, deasupra mănăstirii. Cică suferea din dragoste. Nu ştim exact, nimeni nu ştie ce a fost în mintea lui”, spune un localnic.

Mai mult, oamenii vorbesc despre faptul că băiatul avea probleme psihice, însă acesta îşi lua tratamentul, aşa ca nu avea deviaţii: „Era cu probleme psihice. Familia îl susţinea. Era sub tratament. Stiu  că a fost şi internat la un spital de specialitate, dar dacă lua tratament, nu făcea crize. Nu am crezut nicio clipă că poate să recurga la asemenea gest radical. Am înţeles că iubea pe cineva şi din cauza asta a decis să se spânzure. Păcat de tienreţea lui…”, spune un alt localnic.

Trupul neînsufleţit al băiatului de 30 de ani a fost transportat la Laboratorul de Tanatologie de la Câmpulung în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor reale ale decesului. Poliţiştii au deschis, în acest caz, un dosar penal, urmând sa stabilească ce anume l-a condus pe tânăr la această decizie radicală.

About The Author

Related posts