Ce partid veți vota la alegerile locale?

PSD
PNL
USR/PLUS
PMP
PRO ROMANIA
ALDE
POL CÂMPULUNG
BUN 100%
AUR

Programul CSCD Câmpulung pentru sărbătorile de iarnă

Programul CSCD Câmpulung pentru sărbătorile de iarnă

În ajun de Sfântul Nicolae, copiii centrului s-au pregătit cu scrisori pentru Moș Crăciun. Cei care poartă numele sfântului au primit multe cadouri. Timp de aproape o lună acești copii instituționalizați au confecționat ornamente necesare pavoazării interioarelor cum ar fi sala de mese, holuri, dormitoare.

În tot acest timp au mai pregătit și programul artistic dedicat sărbătorilor – În așteptarea lui Moș Crăciun – cu multe cântece, dansuri populare, dans modern, datini și obiceiuri.

Din program nu a lipsit împodobirea bradului și primirea colindătorilor, discuții libere între cadrele didactice și copii despre semnificația zilei de Crăciun, audiții și colinde.

Serbarea de sfârșit de an a avut loc în data de 17 decembrie la ora 13.00 la care au participat mulți invitați. De la autoritățile locale, directorii altor centre și instituții publiice până la reprezentanții mass-mediei locale.

În vacanța de iarnă copiii au vizitat Pomul de Crăciun din Mioveni dar și pe cel din Grădina Publică. De asemenea au participat la colindele tradiționale Plugușorul și Sorcova. Masa festivă de Revelion s-a organizat într-un cadru familial la centru.

About The Author

Related posts