Programul de guvernare al PSD va fi respectat pe deplin, potrivit deputatului Simona Bucura Oprescu
Programul de guvernare al PSD va fi respectat pe deplin, potrivit deputatului Simona Bucura Oprescu

Programul de guvernare al PSD va fi respectat pe deplin, potrivit deputatului Simona Bucura Oprescu

Deputatul de Argeş al PSD Simona Bucura Oprescu a susţinut o declaraţie politică în plenul Camerei Deputaţilor. Tema a fost „Programul de guvernare al PSD este reflectat în bugetul de stat şi va fi respectat pe deplin”.
În declaraţia sa, deputatul Simona Bucura Oprescu a menţionat că Parlamentul a adoptat un buget „echilibrat şi sustenabil, care conţine toate măsurile cuprinse în programul de guvernare, un program pe care ni l-am asumat cu toată încrederea şi responsabilitatea”.
De asemenea, deputatul Simona Bucura Oprescu a arătat că „în doar o lună şi jumătate de la învestirea Guvernului Grindeanu, putem vorbi despre mai multe măsuri realizate din programul de guvernare decât au făcut alte guverne timp de patru ani”.
În continuare, parlamentarul argeşean a trecut în revistă măsurile luate de Guvern (eliminarea a 102 taxe nefiscale, creşterea salariului minim la 1.450 lei, majorarea salariilor din administraţia publică locală, din educaţie şi sănătate, creşterea cu 50% a salariilor pentru actori şi programul prima chirie, până la creşterea punctului de pensie, a pensiei minime şi eliminarea impozitului pe venit pentru pensiile mai mici de 2.000 de lei, ori majorarea indemnizaţiei pentru concediul de creştere a copilului şi a stimulentului de inserţie a mamelor care se întorc la locul de muncă, am urmărit asigurarea unui parcurs constant către îmbunătăţirea nivelului de trai al populaţiei, măsurile relevante ce privesc mediul de afaceri etc.).
„Alte măsuri puse în aplicare până în clipa de faţă privesc domeniul agriculturii, sănătăţii, dezvoltării locale, iar obiectivele noastre sunt bunăstarea tuturor românilor, întărirea coeziunii sociale şi reducerea decalajelor faţă de statele dezvoltate ale Uniunii Europene. Avem prevăzute toate etapele adoptării şi aplicării în continuare a fiecărui program prezentat şi a fiecărei măsuri pe care am susţinut-o.
Programul de guvernare al PSD este reflectat în bugetul de stat şi va fi respectat pe deplin. Toate promisiunile vor deveni realitate şi ceea ce ne dorim este să transmitem tuturor românilor încrederea că îşi pot construi viitorul aici, acasă”, a declarat deputatul Simona Bucura Oprescu.

About The Author

Related posts