PROGRAMUL LITURGIC AL BISERICILOR DIN MIOVENI DE CRĂCIUN

PROGRAMUL LITURGIC AL BISERICILOR DIN MIOVENI DE CRĂCIUN

PROGRAMUL LITURGIC AL BISERICILOR DIN MIOVENI DE CRĂCIUN

În perioada Nașterii Domnului, bisericile ortodoxe din Mioveni îşi intensifică programul liturgic şi activităţile. Atât credincioşii din oraş, cât şi cei din zonele limitrofe au posibilitatea să participe la slujbele oficiate la catedrala „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel”, dar şi la celelalte biserici din Mioveni.

Astfel, la Catedrala „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel”Mioveni, la Biserica “Sfinţii Brâncoveni”Mioveni, și  la Mănăstirea Făget slujba de Crăciun se oficiază de la ora 7:30.

La Biserica “Sfântul Ilie”, din cartierul Clucereasa și la Biserica “ Sfinţii Trei Ierarhi” Mioveni slujba de Crăciun se oficiază de la ora 05:00, iar la  Biserica “Sfântul Gheorghe” de la ora 05.30.

De asemenea, la  Biserica “Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel”Colibaşi  slujba de Crăciun se va oficia de la ora 06.00, iar   la Biserica “Sfântul Nicolae”, din cartierul Racovita de la ora 07.00.

În zona lăcaşelor de cult vor fi create o serie de dispozitive suplimentare încadrate cu efective ale Poliţiei Locale şi Poliţiei Române.

Poliţiştii vor asigura fluența traficului pietonal și rutier, vor lua măsuri de dirijare a traficului și de prevenire a blocării acestuia în zonele de dispunere, vor organiza modul de parcare în zona de responsabilitate și vor interveni în vederea aplanării situațiilor conflictuale care pot apărea.

About The Author

Related posts