Ce partid veți vota la alegerile locale?

PSD
PNL
USR/PLUS
PMP
PRO ROMANIA
ALDE
POL CÂMPULUNG
BUN 100%
AUR

This poll has been finished and no longer available to vote !

PSD Argeș trebuie condus de oameni de calitate și implicați

PSD Argeș trebuie condus de oameni de calitate și implicați

Deputatul Simona Bucura Oprescu a declarat că PSD Argeș trebuie condus de oameni de calitate. Intrat în cursa pentru conducerea PSD Argeș alături de Ion Mînzînă, susține că noua echipă care va veni în fruntea organizației județene a social democraților trebuie să reprezinte interesele oamenilor și să lucreze împreună.

„Ne dorim oameni de calitate care să conducă partidul nostru, iar calitatea omului o dă munca sa și rezultatele muncii sale. Dl. Mînzînă, pe zona de sud a avut cele mai bune rezultate, motiv pentru care am considerat că în jurul dânsului trebuie coagulată această echipă, iar echipa trebuie să acopere organizația motor a județului, capitala județului Argeș (n.r. – PSD Pitești), trebuie să acopere nordul județului și, nu în ultimul rând, sudul. Împreună trebuie să ne reprezentăm colegii”, a declarat Simona Bucura Oprescu.

,,Voi susține echipa, este nevoie de o renaștere a partidului. Fac apel la toți colegii să fie alături de noi, pentru că este nevoie de o schimbare”, a declarat primarul Ion Georgescu.

Echipa lui Ion Mânzănă este formată din președinte executiv în persoana lui Cristian Gentea și secretar general Simona Bucura Oprescu.

Maria Dinu a intrat și ea oficial în cursa pentru șefia PSD Argeș! Administratorul județului Argeș și-a depus în această dimineață candidatura pentru președinția organizației județene a social democraților.

O susțin pe Maria Dinu datorită faptului că este tânără și este o femeie. Nu putem să mai venim cu aceleași fețe

Echipa Mariei Dinu este formată din consilierul județean Dorin Mărășoiu și inspectorul general al ISJ Argeș, Dumitru Tudosoiu.

„Trebuie schimbată percepția populației asupra PSD. Avem nevoie de oameni noi la conducerea organizației. O susțin pe Maria Dinu datorită faptului că este tânără și este o femeie. Nu putem să mai venim cu aceleași fețe”, a declarat Dorin Mărășoiu.

Social democrații argeșeni își vor alege noua conducere vineri, 17 ianuarie începând cu ora 16.00.

About The Author

Related posts