19.8 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

RAC: Bani și viața profesională în 2017!

Alte Știri

Casa muncii Racului și casa carierei Racului sunt ocupate de Saturn, respectiv Uranus, două planete care de-a lungul anului 2017 se află în relații armonioase. Astfel, ceea ce în anii precedenți părea să fie un haos profesional, în acest an se poate transforma într-o structură solidă pe care să poți construi și inova în anii ce vin. Poți împleti cu succes vechiul și noul, tradiția și progresul tehnologic, iar ideile tale pot atrage investitori.

Anumite proiecte profesionale începute în 2015 au toate șansele să intre acum într-o etapă de consolidare. Sau o idee pe care atunci ai ezitat să o pui în practică, se poate concretiza acum într-o afacere de succes. Va trebui însă să ai răbdare și să-ți chibzuiești finanțele, pentru că în 2017 banii vin mai greu, mai ales în primele șapte-opt luni.

În 2017, casa banilor Racului găzduiește o eclipsă de Lună (la 11 februarie) și o eclipsă de Soare (la 21 august), care pot aduce momente de criză, dar și oportunități de redresare și reorganizare financiară. Ar fi bine ca în aceste perioade să cheltui doar pentru ceea ce îți este cu adevărat necesar. Dar a decide care sunt nevoile tale reale se poate dovedi complicat și chiar înșelător.

Cu Saturn în casa a VI-a a Racului, va trebui să îți asumi mai multe responsabilități sau te vei simți adesea sufocat de angajamente și obligații. De asemenea, un asociat, un colaborator sau un coleg de muncă ar putea avea probleme de sănătate și vei fi pus în situația de a prelua și din îndatoririle acestuia.

De la începutul lui aprilie până la finele lui august 2017, Saturn se găsește în mers aparent retrograd în casa muncii Racului și ar fi bine să utilizezi constructiv această energie, căutând metode de a-ți eficientiza și restructura activitatea. Se poate ca anumite proiecte să fi ajuns la final sau să constați că sunt o pierdere de timp și de resurse. Renunță la ele!

Fiindcă Jupiter, stăpânul casei muncii Racului, se află în casa familiei Racului, se poate pune problema desprinderii de o afacere de familie sau de concepții de viață dominate de filosofia de viață a părinților.

În perioada 4 martie – 3 aprilie 2017, Venus retrogradează în casa carierei și a imaginii publice a Racului, creându-ți cele mai bune condiții pentru a-ți revizui planurile de viitor și proiectele profesionale pe termen lung, pentru a-ți recântări așteptările față de tine și față de ceilalți.

Venus este urmată de Mercur, care în intervalul 21 aprilie – 4 mai 2017 va merge și el anapoda prin casa carierei Racului, încurcând ițele negocierilor. Acum este mai indicat să te ocupi de analizarea și revizuirea anumitor înțelegeri și contracte și de clarificarea anumitor zvonuri care circulă despre tine, aruncând umbre asupra imaginii tale publice. În acest interval este recomandat să nu începi nimic nou, ci să aștepți perioada 10 mai – 20 iunie 2017 pentru a-ți exersa capacitatea de convingere și spiritul de inițiativă.

Ultimele Știri

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici: "Dragi cetățeni din Costești și Capu Piscului de o săptămână pompăm apă,...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie