19.8 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

Radu Perianu a fost numit secretar general al PNL ARGEȘ

Alte Știri

Radu Perianu a fost numit secretar general al PNL ARGEȘ. Această decizie a fost luată în cadrul ședinței Biroului Permanent Județean al PNL Argeș. Mandatul principal al BPJ interimar este  organizarea și pregătirea alegerilor interne din partid. Este un Birou organizatoric, nu politic, iar în noua sa structura a fost ținut cont de capacitatea fiecăruia privind pregătirea alegerilor interne din acest an.

La baza numirii lui Radu Perianu în această funcție stau experiența sa politică, juridică și din domeniul administrativ, dar și faptul că este un liberal vechi care cunoaște foarte bine organizația județeană.

“Îi mulțumesc lui Radu pentru cum se achită de funcția de prefect, are toate calitățile necesare pentru această poziție, am văzut toți că a gestionat extraordinar situația creată la spitatul Mioveni, cu secția ATI”, a arătat președintele Alina Gorghiu.

Ultimele Știri

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici: "Dragi cetățeni din Costești și Capu Piscului de o săptămână pompăm apă,...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie