Rămas bun, Alexandru Mihai Bulacu! VIDEO!
Rămas bun, Alexandru Mihai Bulacu! VIDEO!

Rămas bun, Alexandru Mihai Bulacu! VIDEO!

Mihai Alexandru Bulacu ar fi împlinit pe 1 august, 28 de ani, numai că, soarta a fost dură cu el, astfel că, după o suferinţă de circa 2 ani, tânărul s-a stins din viață, vineri.

Mihai era din Câmpulung. Talentul l-a condus spre muzică, astfel că a urmat Liceul de Artă Dinu Lipatti și a urmat studiile la Universitatea din Pitești.

Mihai Alexandru Bulacu, era singur la părinţi şi locuia în cartierul Mărcuşi, din Câmpulung.  

Tânărul a fost diagnosticat cu tumoră cerebrală. A fost operat în Italia. După un timp tumora a recidivat, iar starea lui de sănătate s-a alterat. A fost ţintuit la pat după ce a suferit o paralizie şi i-a fost afectată vederea. Vineri, sufletul tânărului instrumentist s-a ridicat la Cer. Sicriul a fost depus la parohia Mărcuş din Câmpulung.

Marţi, a fost înmormântarea. Colegii de la Doina Argeşului, i-au cântat pentru ultima oară lui Alexandru. Apoi, un sobor de preoţi din Muscel, l-au condus pe Mihai, pe drumul fără de întoarcere, spre biserica din cartier, acolo unde a fost oficiată slujba de înmormântare.  

“Am fost colegi, am venit să îl conduc pe ultimul drum. E o tragedie. Trebuia să se căsătorească cu Cristina. Erau aşa frumoşi împreună. Păcat de tinereţea lui”, spune un fost coleg al lui Mihai Bulacu.

După slujbă, trupul neînsufleţit al tânărului Mihai Alexandru Bulacu, a fost depus spre odihnă veşnică în cimitirul parohiei Mărcuşi din Câmpulung. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

About The Author

Related posts