Raport al muncii în fața locuitorilor din Bălilești

Raport al muncii în fața locuitorilor din Bălilești

Primarul Cătălin Turturică a făcut un raport al muncii în fața locuitorilor din Bălilești. În mandatul 2016 -2020, cel cu opt consilieri locali de la PSD alături de primarul Cătălin Turturică așa cum s-au angajat în fața locuitorilor Bălileștiului printr-un contract public, atunci când au mers în campania electorală printre oameni, în fiecare zi au dat dovadă de responsabilitate în baza promisiunilor făcute.

Din toate promisiunile făcute realizările au fost făcute în proporție de 80% dar asta nu înseamnă că diferența nu se va concretiza în perioada următoare, a mai încurajat primarul Cătălin Turturică.

Toate proiectele importante din localitatea Bălilești sunt în faza de executare este vorba de apă și canalizare, iar ca și comună a primit cea mai mare finanțare din județul Argeș, în valoare de 5 milioane de euro.

Implementarea și punerea în funcțiune a acestui proiect va avea loc anul acesta. În doi ani și nu în trei, autoritățile locale au făcut o grădiniță cu program prelungit ce urmează să fie funcțională începând cu data de 1 septembrie. Grădinița este dotată după normele europene, această grădiniță închide ciclul marilor investiții făcute în învățământ, pentru că din 2016 toate școlile din Bălilești au fost aduse la standardele moderne vorbim aici de Băjești, Poienița, Bălilești.

Anul acesta sistemul de sănătate din Bălilești este în centrul atenției. Pe data de 27 februarie autoritățile locale au depus pe fondurile norvegiene dosarul pentru a accesa bani pentru construirea unui dispensar nou în Valea Mare și cu sprijinul Consiliului Județean Argeș au primit aproape 3 miliarde pentru a reabilita dispensarul de la Poienița pentru ca și cadrele medicale de aici să își desfășoare activitatea la standardele corespunzătoare actului medical.

Investițiile în localitatea Bălilești nu se opresc aici sunt foarte multe iar cele prezentate sunt cele mai importante. Acesta a fost raportul muncii al primarului Cătălin Turturică după 17 ani petrecuți în primărie în calitate de secretar și 3 ani și jumătate de primar.

About The Author

Related posts