Ce partid veți vota la alegerile locale?

PSD
PNL
USR/PLUS
PMP
PRO ROMANIA
ALDE
POL CÂMPULUNG
BUN 100%
AUR

This poll has been finished and no longer available to vote !

Reabilitarea drumului Câmpulung  – Curtea de Argeș, nu a fost inclusă în bugetul de investiții!

Reabilitarea drumului Câmpulung  – Curtea de Argeș, nu a fost inclusă în bugetul de investiții!

Reabilitarea drumului Câmpulung  – Curtea de Argeș, nu a fost inclusă în bugetul de investiții! Trei proiecte importante au fost respinse cu o majoritate covârșitoare în Parlament. 

Este vorba de reabilitarea Transfăgărășanului pentru a fi deschis tot anul, reabilitarea drumului Câmpulung  – Curtea de Argeș reabilitarea Gării Regale din și Curtea de Argeș. Primele două au fost respinse cu 217 voturi împotrivă și doar 89 pentru. În schimb, reabilitarea Gării a avut parte de o susținere și mai mică, fiind respins cu 235 voturi împotrivă și 71 pentru.

Reamintim faptul că vineri, 13 iulie 2018, ministrul Transporturilor, Lucian Șova, a făcut o vizită oficială în județul Argeș. Acesta a mai purtat discuții ce au vizat prioritățile infrastructurii din județ și cu conducerea Secției Naționale de Drumuri Argeș,

În ceea ce privește DN 73 C, Câmpulung – Curtea de Argeș, ministrul Transporturilor, Lucian Șova a declarat la întâlnirea cu argeșenii că Compania Națională de Drumuri va realiza o lucrare privind indicatorii tehnico-economici iar Ministerul Transporturilor va încerca să emită o Hotărâre de Guvern astfel încât această investiție să poată fi prinsă în bugetul de stat pe 2019. Din păcate trebuie să ne luăm gândul!

DN 73C Curtea de Argeș – Câmpulung este un drum dat în folosință în anul 1986, iar până în prezent nu au fost făcute decât plombări, pe alocuri, fiind într-o stare avansată de degradare.

 

About The Author

Related posts