8.5 C
Campulung Muscel
marți, 4 octombrie, 2022

Reabilitarea unei străzi din Câmpulung costă de 6 ori mai mult decât Bulevardul Pardon

Alte Știri

Reabilitarea unei străzi din Câmpulung costă de 6 ori mai mult decât Bulevardul Pardon. Din cele 42 milioane lei, bani destinați străzii Leculești, 21 milioane lei vor proveni din creditul de 55 milioane lei pe care primăria Câmpulung vrea să-l contracteze de la o bancă comercială.

În 15 ani, la un ROBOR de 8% plus 2% pe care și-i pune banca, Câmpulungul va plăti în total 111 milioane lei, dintre care aproape jumătate pentru strada Leculești.

Strada Leculești nu duce nicăieri. Este un drum care pleacă din strada Valea Bărbușii și se înfundă în pădure. Pe Leculești se află vreo patru gospodării.

Consilierii municipali ai PSD Câmpulung nu vor vota pentru accesarea creditului de 55 milioane lei (111 milioane lei, inclusiv dobânzile), dintre care 21 milioane lei destinați străzii Leculești, plus dobânzile!, se arată în cadrul unui comunicat de presă remis redacției noastre.

Ultimele Știri

Dacă ai aceste nume în buletin Mioara, Ursu sau Lupu ești Privilegiat

Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa celebrează Ziua Mondială a Animalelor și oferă acces gratuit tuturor vizitatorilor care...

Alte știri din aceeași categorie