REFERENDUM: Prezența la vot, la Câmpulung sub 1%!

REFERENDUM: Prezența la vot, la Câmpulung sub 1%!

REFERENDUM: Prezența la vot la Câmpulung sub 1%, până la ora 12.00! Prezența la vot la ora 10.00, în județul Argeș a fost de 0,82. 

Potrivit datelor BEC, din totalul de votanți aflați pe listele permanente, adică 532.336, au votat 4.372, reprezentând 0,82%. La nivelul județului Argeș sunt 520 de secții de votare.

Câmpulungenii sunt chemaţi la urne, la sfârşitul acestei săptămâni, pentru a se exprima asupra introducerii în Constituţie a faptului că, în ţara noastră, se pot căsători doar un bărbat cu o femeie.

Pe buletinul de vot de la referendumul din 6-7 octombrie 2018 va fi scrisă o singură întrebare: „Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma aprobată de Parlament?”.

Cetăţeanul va pune ştampila într-una dintre cele două căsuţe în care în una este scris DA, iar în cealaltă NU. Dacă ştampilezi DA, votezi pentru ca în România să se poată căsători doar un bărbat cu o femeie.

Votând NU, lăsaţi posibilitatea ca în Parlament, fără consultarea românilor, să fie modificat Codul Civil, în sensul că în România să se poată căsători persoane de acelaşi sex.

About The Author

Related posts