Regizorul Elisabeta Bostan, invitat la deschiderea anului şcolar la Lereşti!

Regizorul Elisabeta Bostan, invitat la deschiderea anului şcolar la Lereşti!

A început şcoala! Emoții pentru micuții care au păşit pentru prima oară în curtea instituției, emotii şi pentru cei mai mari, emoții pentru profesori, dar şi pentru părinți.

Noul an şcolar s-a deschis în comuna Lereşti în prezenta primarului Marian Toader, a viceprimarului Adriana Cicu şi nu în ultimul rând a Elisabetei Bostan, regizorul român care a îndrăgit comuna musceleană şi oamenii iubitori de frumos.sc-2

Elisabeta Bostan, fost profesor la UANTC, a dorit să le ureze micuților elevi musceleni: „Mă simt atât de emoţionată de parcă aş începe eu şcoala mâine. Vă mulţumesc tuturor pentru cea mai bună comunicare pentru binele copiilor noştri! Eu copii, vă fac o urare aşa cum o făcea Ion Creangă, sau Nică a lui Ştefan Apetrei, La mulţi ani cu dragoste! La mulţi ani şi la mulţi bani! Copii, să fiţi convinşi că ceea ce faceţi este bine, iubiţi frumosul, învăţaţi, fiţi buni. Copii, vă promit că o să vă trimit casetele cu filmele mele să le puteţi vedea aici la şcoală în pauze. Trebuie să iubiţi filmul, cultura tot! Aici la voi în comună s-a desfăşurat cea de-a doua ediţie a Festivalului de film CineSat. Probabil o parte dintre voi copii, aţi fost la festival, aţi văzut o parte a filmelor. Filmele pe care eu o să vi le trimit sper să vă amintească de mine!”, a spus regizorul Elisabeta Bostan.

Festivitatea dedicată începerii noului an şcolar a început cu o slujbă religioasă oficiată de preotul din sat. Apoi directorul şcolii, Robert Maria, a prezentat colectivul didactic al instituţiei de învăţământ şi a dat cuvântul primarului Marian Toader, viceprimarului Adriana Cicu, dar şi consilierului judeţean Maria Cotenescu.

După încheierea festivităţilor dedicate începerii noului an şcolar, elevii au intrat în clase unde au primit manualele şi orarul. De mâine vor începe cu adevărat şcoala.

About The Author

Related posts