22.4 C
Campulung Muscel
miercuri, 6 iulie, 2022

Renault Group va păstra marca Dacia şi activitatea acesteia din România, spun reprezentanții companiei

Alte Știri
Renault reacționează, după zvonurile privind vânzarea Uzinei Dacia Mioveni
Compania Renault a transmis clarificări referitoare la zvonurile despre vânzarea Uzinei Dacia Mioveni.
Renault Group va păstra marca Dacia şi activitatea acesteia din România, spun reprezentanții companiei. Potrivit acestora, este luată în considerare crearea a două noi entități, dar nu se ia în considerare reducerea efectivelor sau separarea de unele activităţi.
Comunicatul companiei vine după ce în spațiul public au apărut, în ultimele zile, mai multe informații conform cărora Uzina Dacia Mioveni va fi vândută.
„Renault Group studiază crearea a două noi entități, pentru a întări eficiența şi performanța operaţională a competențelor şi activităților în domeniul vehiculelor electrice şi, respectiv, al celor cu propulsie termică şi hibridă.
Scenariul creării acestor două entități noi face parte din planul Renaulution, care este autofinanțat de Renault Group.
Nu se iau în considerare reducerea efectivelor sau separarea de unele activităţi sau entităţi.
Pentru noua entitate care regrupează activităţile de producţie a grupurilor motopropulsoare termice şi hibride, inclusiv cele de la Mioveni, se ia în considerare acceptarea unor acţionari parteneri.
Condiţia acceptării acestora este de a avea o logică atât de dezvoltare a produselor, cât şi industrială.
Renault Group va păstra marca Dacia şi activitatea acesteia din România, în studiu fiind luată în discuţie doar o parte a perimetrului mecanic.
Renault Group nu are nevoie să vândă active pentru a finanţa noua entitate ce acoperă perimetrul vehiculelor electrice de persoane sub marca Renault.
Mai multe informaţii vor fi furnizate în toamna acestui an.”, a transmis compania.
Ultimele Știri

Mihai Pelmuș, cât și David Nedelcu au avut evoluții remarcabile, clasându-se pe podiumul clasamentului final, la clasa Piloți licențiați juniori

În acest week-end, la Șura Mare, Sibiu, în organizarea clubului sportiv  ACS Sibiu Motorsport s-a desfășurat cea de a...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie