Reținuţi de poliţiştii argeşeni!
Reținuţi de poliţiştii argeşeni!

Reținuţi de poliţiştii argeşeni!

Reținuţi de poliţiştii argeşeni!

Polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Pitești au continuat cercetările într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Din verificări, polițiștii au stabilit că, în noaptea de 23 spre 24 august a.c., un bărbat de 51 de ani, din Oarja, ar fi pătruns, fără drept, în locuința unei femei de 86 de ani, din Oarja, cu intenția de a sustrage bani, iar în momentul în care a fost surprins, a agresat persoana vătămată, pentru a-și asigura scăparea.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Pitești au continuat cercetările într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe.

Din verificări, polițiștii au stabilit că, în ziua de 23 august a.c., un tânăr de 19 ani, din București, ar fi agresat fizic un bărbat de 68 de ani, din Vedea.

După administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

About The Author

Related posts