web analytics
Breaking News
Revelaţia ministrului Pop la Câmpulung!

Revelaţia ministrului Pop la Câmpulung!

Ministrul Educaţiei, Liviu Pop a fost prezent în Câmpulung, unde a stat mai bine de patru ore, fiind invitat de directorul George Radu la aniversarea celor 150 de ani de existenţă ai Colegiului Naţional Pedagogic ,,Carol I”. A luat cuvântul la prezidiu după ÎPS Calinic şi Principele Radu Duda, declarând public că a avut o revelaţie în stilul său caracteristic.

Vrea o nouă disciplină pentru elevi!  

,,Este obligaţia noastră, a clasei politice în primul rând ca după 100 de ani de la Marea Unire, să dăm dovadă de înţelepciune şi profesionalism, în ceea ce înseamnă sistemul educaţional din România. Am asistat la lecţia de istorie şi mă gândeam că suntem în perioada în care rescriem planurile cadru din învăţământul liceal, şi cred la modul cel mai serios, că cel puţin la clasa a douăsprezecea şi poate şi la clasa a opta deşi am finalizat anul trecut planurile cadru va trebui să avem disciplina istoria României. Avem obligaţia aceasta faţă de cei care au pus bazele acestui învăţământ”, a declarat ministrul Liviu Pop.

În prezent „Istoria recentă a României” este o nouă disciplină opţională pentru liceeni, programa cursului făcând parte din oferta de cursuri opţionale propusă de Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice.

About The Author

Related posts